forum teamu speedfire
Dostałem kilka razy wiadomość że ktoś Was farmi. Z chęcią pomoge ale nie moge atakować w nieskończoność kogoś kto ma lvl niższy od mojego o więcej niz 1 to nie w moim stylu prać tych, którzy nawet się bronić nie są w stanie. Jak dotąd wystarczyła rozmowa z nimi i odpuszczali ale wole być przygotowany.
Dlatego oddaje nowy temat do użytku
Tu możecie zamieszczać posty związane z prośbami o pomoc w walce z innymi graczami, którzy nie dają Wam spokoju.
PS: Nie atakujcie kogoś kto zaatakuje Was tylko raz albo dwa bo to normalne w tej grze tylko tych co Wam spokoju nie dają.
jesli atakuja was parokrotnie to dam mu ostrzezenie mu a jak to nie poskutkuje to zjade go
według mnie to nie i tak stracisz kase i tak stracisz
nie warto jak juz to zbieraj na vipera nie oplaca sie na 4tyg. a potem i tak beda ci zabierac jakas czesc pieniedzy
zbierasz na vipera to zbieraj bez sejfu bo nie wiem jak ciebie ale ja nawet jak na cos zbieram to mnie atakuja raz na dwa tygodnie nbawet zadziej a jak wygrywaja to i tak po kilkaset złotych wiec wiesz
mnie rowniez zadko atakuja raczej ja atakuje chociaz juz bylem na czarnej liscie
bo zaatakowalem zalozyciela jednego teamu
no to wtedy 4 na tydzien mialem ale ja zaczolem jechac zalozyciela i ataki przeszly